2013. április 28., vasárnap

Arc és test festő készlet - Jelenlegi ára: 1 249 Ft


Arc és test festő készletMindenki elgondolkozott, eljátszadozott a tetoválás gondolatával. Van aki meg is valósította, de vannak akik nem. Akik nem , azoknak itt az alkalom, hogy megnézzék élőben a testükre képzelt mintát, képet a végleges eredmény nélkül. Akik már túl vannak azok, a továbblépést tesztelhetik vele. De egyszerűen, csak alkalmi bulikba, partykra fel festhetik magukra. Gyermekek kifejezett játékként is használhatják. Nem tartalmaz végleges anyagot, egyszerűen, mint a smink eltávolítható, vagy ha tetszik újra festhető.
Van, amikor már egészen forró készüléke?
Nem raktak igen drága készülékébe elegendő hűtést?
Itt van a megoldás!
Az Új notebook és laptop hűtővel megoldódik a hűtési problémája.
Dermatológiailag tesztelt bőrbarát termék! Kisebbek és nagyobbak egyaránt használhatják! Könnyedén lemosható, víz alapú! Speciálisan a lányok növekedési folyamatainak fejlesztésére szolgál! Az Anya és Lánya közötti kapcsolat erősítését segíti, mindeközben fejlesztő hatásával párhuzamosan egy álmot válthat valóra!
1db bőrbarát vízalapú kozmetikai ragasztó.
1db kozmetikai ecset.
10db sablonkülönböző mintákkal.
3db csillámfesték.
Ha most megrendeli tőlünk ezt a páratlan terméket, akkor most hihetetlenül akciós bevezető áron kaphatja meg!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 249 Ft

Az aukció vége: 2013-05-16 00:05
. Arc és test festő készlet - Jelenlegi ára: 1 249 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése