2013. augusztus 31., szombat

Dension Car dock iPhone-hoz - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

ELADÓ Car Dock iPhone-hoz
Autós, szivargyújtós zenelejátszó is, amivel vagy bluetoothon, vagy rádiófrekvencián le lehet játszani a zenéket az autó hifijén. Tökéletes hangzás az összes zenéddel a kocsiban!! Eredeti ára 26 000 forint
ZENÉL.  iPhone-ján tárolt bármely audio tartalmat ( zene, webradio, video, játékok, applikációk hangja) az autója hangszóróin át hallgathat.
KIHANGOSÍT. Telefonáljon biztonságosan kéz nélkül, az autó hangszóróin keresztül kihangosítva! ( SKYPE, VIBER, stb. kompatibilitás)
TÖLT.  iPhone-ját (3G, 3GS, 4, 4S) megbízhatóan tölti.
TART. Szabadalmaztatott, flexibilis mechanikája bármilyen helyzetben megtartja telefonját akár a szélvédőre, akár a műszerfalra rögzítve! Még egy imbusz csavarkulcsot is beépítettünk, hogy mindig kéznél legyen, ha annak csavarjait lazítani, vagy feszíteni szeretné! Görgessen listákat függőlegesen, vagy nézze a navigációt vízszintesen… Egy mozdulat.
PLUG & PLAY. Bármikor átteheti másik autóba, kis méreténél és autótól független képességeinél fogva. Több autót használ? Külföldre utazik? Autót bérel? Autót cserél? Mindezen esetekben tökéletes megoldást kínál a Car Dock for iPhone.
VERHETETLEN. Kihangosított telefonálás akár ingyen (WiFi), a Skype/ Viber / VoIP kompatibilitásának megfelelően.  Egyszerű és működik!   Verhetetlen ár-érték arány.
Bármi kérdésed van írj!
Köszönöm , hogy benéztél nézd meg a többi termékemet is : )!
Dohányfüst és állatszőr mentes lakásból.
További szép napot!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-06 10:48
. Dension Car dock iPhone-hoz - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése